Despre Lurban Romania

Echipa noastra este formata din profesionisti, oameni pozitivi, relaxati, pasionati de ceea ce fac si dornici sa se depaseasca pe ei insisi. Produsele de calitate achizitionate de la producatori internationali, technologia de ultima generatie si daruirea fiecarui membru al echipei de a obtine rezultate perfect adaptate cerintelor fiecarui client sunt cuvinte cheie - pietre de temelie care au stat si stau la baza dezvoltarii companiei noastre.

Lurban Romania , fondata in 2005, este membra a Lurban International, cu sediul in Germania. La nivel national, avem o experienta de peste 14 ani in domeniul distributiei produselor sportive. Lurban Romania este singurul distribuitor autorizat din Romania pentru brandurile Nicole Lee, Mi-Pac, Domingo Ayala, Espadrij, Art of Soule, Kangol, Lancaster, Kienzle, Goorin Bro, Iron Fist, Vagabond, Iphoria, Kangol, Maya si alte 90 de branduri internationale. Am optat pentru o abordare unica a pietei care ne permite o ampla deschidere si flexibilitate in ceea ce priveste modalitatea in care raspundem nevoilor clientilor nostri.


De ce noi?

*Autenticitate

*Excelenta

*Varietate

'Grija pentru oamenii nostri

*Unitate

*Succesul impartasit cu clientii


          Misiunea noastra


Misiunea noastra este sa devenim pana in 2020 liderul de piata din Romania ( peste 30 de milioane de produse la vanzare). Prin urmare, lucram neincetat pentru a descoperi si dezvolta cele mai moderne, eficiente si accesibile solutii pentru distribuirea produselor noastre.


    INTEGRITATE

   Activitatea noastra se desfasoara in spiritul unor reguli. Suntem cinstiti cu partenerii si colaboratorii nostri, oferind toate informatiile, nu doar acelea ce ne sustin punctele de vedere. Avem curajul sa facem ceea ce este corect.

   PROFESIONALISM

   Nu suntem cei mai buni pentru ca asa spunem noi, ci vrem sa fim cei mai buni pentru ca serviciile pe care le livram si multumirea clientilor nostri spun acest lucru. 

   CREATIVITATE

   Creativitatea este cea mai buna cale pentru a deveni oameni liberi in adevaratul sens al cuvantului. Noi o aplicam atat in munca noastra zilnica, gasind mreu noi solutii si modalitati de a fi mai buni in ceea ce facem, cat si in placerile si hobby-urile din timpul liber.

    LOIALITATE

  Prin tot ceea ce facem incercam sa dezvoltam relatii bazate pe incredere si respect. Stim ca impreuna putem face mai mult si de aceea investim in grija cu care colaboram cu beneficiarii serviciilor noastre si in orice situatie vom fi drepti si corecti fata de oamenii din jurul nostru.


In anul 2017, ne-am extins pe pietele din Bulgaria, Ungaria, Polonia si Cehia.


Lurban Romania

Sos Unirii Nr.101, Balotesti

Ilfov, Romania

 

Contact: office@lurban.ro