Manufacturers:

There are 34 manufacturers.

 • Asics

  Brandul binecunoscut in intreaga lume pentru articolele sale sportive, ASICS a fost fondat in anul 1949 de catre Kihachiro Onitsuka. Brandul japonez a intrat pe piata cu ajutorul pantofilor sai sport destinati oamenilor care aveau un trup si o minte sanatoasa. 
  0 products
 • Ben Sherman

  Dupa mai bine de 50 de ani petrecuti in industrie, Ben Sherman este in continuare brandul emblematic pentru moda masculina din Marea Britanie. Compania a fost fondata de Arthur Benjamin in 1963, iesind in evidenta cu o linie de camasi extrem de apreciata, brandul devenind un reper important pentru o garderoba de calitate. Camasa Ben Sherman este un produs emblematic, adoptat de generatia tanara si de schimbarile de stil, de la Mods din anii 60, via Ska, Two-Tone si Brit Pop, fiind purtat si astazi de catre vedetele pop si de catre cei care dau tonul modei.
  0 products
 • Bench

  Bench a luat nastere in 1989. Initial un brand de imbracaminte care se adresa barbatilor, cu radacini in cultura sporturilor de strada, precum skateboarding sau BMX, cunoscut pentru tricourile, hanoracele si bluzele cu imprimeuri grafice.
  0 products
 • Boxfresh

  Ca brand cu un debut timid pe piata si radacini londoneze puternice, Boxfresh a reprezntat un simbol puternic pentru streetwear-ul britanic inca din 1989. Aparut initial ca un brand de tricouri sub conducerea lui Roger Wades, in 2006 Boxfresh s-a dezvoltat incepand sa produca propria colectie de incaltamine. Acesta este un brand care a inspirat o intreaga generatie de entuziasti ai gandirii libere, deschisi spre influentele care isi faceau loc dinspre Atlantic.
  0 products
 • Camper

  Camper are o istorie lunga si foarte interesanta, care incepe prin 1877 si este una  presarata cu simplitate si umor, imaginatie, confort si nu in ultimul rand inovatie, totul amestecat cu spiritul mediteranean al creatorului brandului. 
  0 products